Aliochy headshot black white.jpg
Aliochy headshot black white.jpg

Aliochy aragon

Aliochy er vår hovedinstruktør, og har mange års erfaring som både danser og instruktør. han har en bachelor i dans og pedagogikk fra Norges dansehøyskole, og er tidligere solist i det cubanske cabaret compania Wilfredo figueredo. han var også solist i tabanka crew, som er Skandinavias største kompani som fokuserer på afrikansk og karibisk dans.  

I dag jobber han for kompaniet show de vida, hvor han turnerer rundt i Norge og europa og gjør forestillinger. 

Aliochy har tidligere danset på store scener som blant annet den norske opera, dansens hus og riksscenen. han har også jobbet med noen av de beste danserne i verden, som yoel carreno og osiel gouneo. 

 

 

Aliochy har en særegen måte å undervise på, med masse energi, danseglede og utholdenhetstrening. 

han skaper en fantastisk stemning hvor han tar med seg sin cubanske kultur og karisma. Han har tidligere undervist på latin room og dancecity, og startet opp cubansk salsa hos salsakompaniet. 

Aliochy underviser i afro fusion, salsa, reggaeton, salsaton, mambo, jazz og afro reggae. 

Miguel carrazana

Miguel er en av våre hovedinstruktører, og har mange års erfaring som både danser og instruktør. han har en bachelor i dans og pedagogikk fra Norges dansehøyskole, og er tidligere solist i det cubanske cabaret compania Wilfredo figueredo. han var også med i tabanka crew i flere år, som er det største kompaniet i Skandinavia som fokuserer på afrikansk og karibisk dans.

I dag jobber han for kompaniet show de vida, hvor han turnerer rundt i Norge og europa og gjør forestillinger. 

Miguel har tidligere danset på store scener som blant annet den norske opera, dansens hus og riksscenen. 

 

miguel bruker sin fantastiske teknikk og spesielle stil i undervisningen, og gir deg garantert godt humør, danselyst og bevegelseskvalitet.

miguel underviser i salsa, reggaeton, salsaton, mambo og jazz. 

Headshot black white Martine .jpg

Martine camilla Brænna

 

Martine er utdannet ved Operaens Ballettskole. Hun gikk deretter på Kunsthøgskolen i Oslo hvor hun fikk en bachelor i jazz, og på Broadway Dance Center i new york.

Hun er verdensmester og europamester i disco, europamester i jazz, og norgesmester i disco, freestyle, slow, show, jazz og moderne.

Martine har de siste årene jobbet med mye forskjellig, blant annet som showgirl på Moulin Rouge i Paris, musikalen Cabaret på Oslo Nye Teater, forskjellige musikkvideoer, kompaniet Show de Vida, MGP og musikalen Grease i Trondheim.

Hun har også undervist på flere skoler, blant annet kunsthøgskolen i OsloBårdar, Edvard munch, art og studio 1. 

Martine underviser i ladystyling, jazz, ballett, freestyle, og heels. 

alexis_edited.jpg

alexistyle ruiz

Alexi har undervist i dans og musikk i over 25 år. Han er profesjonell danser og musiker på fulltid og har akkurat flyttet fra London tilbake til Oslo.

Han startet å undervise med sin mor i en alder av 12 år. I en alder av 17 år flyttet han til Japan hvor han åpnet sin egen danseskole og skapte sin egen latin jazz sekstett "Foribale". Han studerte også musikk ved Yamaha universitetet mens han arbeidet som danser.

Han ble døpt "Alexistyle" av selveste Albert Torres, som han senere mottok en hederspris for sitt arbeid i Japan mens han underviste og opptrådte på Los Angeles Salsa Congress. Etter 8 år i Japan flyttet han til Norge. Her introduserte han Mambo for salsamiljøet i Norge, og hans konsept med Mambo Masterclass ble født. Siden har han dyrket Norgesmestere, undervist verden over i eliteklasse, og skapt et vokabulær og en metodikk som er helt unik. I dag er han med-eier av Norges eneste steppdansskole som han også underviser rytmiske konsepter og musikk.

Han har også en Bachelor i lydteknikk fra Westerdal, og jobber aktivt med forskjellige tv-og film prosjekter.