Aliochy aragon

Aliochy er vår hovedinstruktør, og har mange års erfaring som både danser og instruktør. han har en bachelor i dans og pedagogikk fra Norges dansehøyskole, og er tidligere solist i det cubanske cabaret compania Wilfredo figueredo. han var også solist i tabanka crew, som er Skandinavias største kompani som fokuserer på afrikansk og karibisk dans.  

I dag jobber han for kompaniet show de vida, hvor han turnerer rundt i Norge og europa og gjør forestillinger. 

Aliochy har tidligere danset på store scener som blant annet den norske opera, dansens hus og riksscenen. han har også jobbet med noen av de beste danserne i verden, som yoel carreno og osiel gouneo. 

 

 

Aliochy har en særegen måte å undervise på, med masse energi, danseglede og utholdenhetstrening. 

han skaper en fantastisk stemning hvor han tar med seg sin cubanske kultur og karisma. Han har tidligere undervist på latin room og dancecity, og startet opp cubansk salsa hos salsakompaniet. 

Aliochy underviser i afro fusion, salsa, reggaeton, salsaton, mambo, jazz og afro reggae. 

Miguel carrazana

Miguel er en av våre hovedinstruktører, og har mange års erfaring som både danser og instruktør. han har en bachelor i dans og pedagogikk fra Norges dansehøyskole, og er tidligere solist i det cubanske cabaret compania Wilfredo figueredo. han var også med i tabanka crew i flere år, som er det største kompaniet i Skandinavia som fokuserer på afrikansk og karibisk dans.

I dag jobber han for kompaniet show de vida, hvor han turnerer rundt i Norge og europa og gjør forestillinger. 

Miguel har tidligere danset på store scener som blant annet den norske opera, dansens hus og riksscenen. 

 

miguel bruker sin fantastiske teknikk og spesielle stil i undervisningen, og gir deg garantert godt humør, danselyst og bevegelseskvalitet.

miguel underviser i salsa, reggaeton, salsaton, mambo og jazz. 

Martine camilla Brænna

 

Martine er utdannet ved Operaens Ballettskole. Hun gikk deretter på Kunsthøgskolen i Oslo hvor hun fikk en bachelor i jazz, og på Broadway Dance Center i new york.

Hun er verdensmester og europamester i disco, europamester i jazz, og norgesmester i disco, freestyle, slow, show, jazz og moderne.

Martine har de siste årene jobbet med mye forskjellig, blant annet som showgirl på Moulin Rouge i Paris, musikalen Cabaret på Oslo Nye Teater, forskjellige musikkvideoer, Show de Vida, MGP og musikalen Grease i Trondheim.

Hun har også undervist på flere skoler, blant annet kunsthøgskolen i OsloBårdar, art og studio 1. 

Martine underviser i jazz, ballett, freestyle, heels og ladystyle. 

 

  • Facebook
  • Instagram

følg oss:

webside laget av
 Martine camilla brænna