Aliochy headshot black white.jpg
Aliochy headshot black white.jpg

Aliochy aragon

Aliochy er vår hovedinstruktør, og har mange års erfaring som både danser og instruktør. han har en bachelor i dans og pedagogikk fra Norges dansehøyskole, og er tidligere solist i det cubanske cabaret compania Wilfredo figueredo. han var også solist i tabanka crew, som er Skandinavias største kompani som fokuserer på afrikansk og karibisk dans.  

I dag jobber han for kompaniet show de vida, hvor han turnerer rundt i Norge og europa og gjør forestillinger. 

Aliochy har tidligere danset på store scener som blant annet den norske opera, dansens hus og riksscenen. han har også jobbet med noen av de beste danserne i verden, som yoel carreno og osiel gouneo. 

 

 

Aliochy har en særegen måte å undervise på, med masse energi, danseglede og utholdenhetstrening. 

han skaper en fantastisk stemning hvor han tar med seg sin cubanske kultur og karisma. Han har tidligere undervist på latin room og dancecity, og startet opp cubansk salsa hos salsakompaniet. 

Aliochy underviser i afro fusion, salsa, reggaeton, salsaton, mambo, jazz og afro reggae. 

miguel.JPG

Miguel carrazana

Miguel er en av våre hovedinstruktører, og har mange års erfaring som både danser og instruktør. han har en bachelor i dans og pedagogikk fra Norges dansehøyskole, og er tidligere solist i det cubanske cabaret compania Wilfredo figueredo. han var også med i tabanka crew i flere år, som er det største kompaniet i Skandinavia som fokuserer på afrikansk og karibisk dans.

I dag jobber han for kompaniet show de vida, hvor han turnerer rundt i Norge og europa og gjør forestillinger. 

Miguel har tidligere danset på store scener som blant annet den norske opera, dansens hus og riksscenen. 

 

miguel bruker sin fantastiske teknikk og spesielle stil i undervisningen, og gir deg garantert godt humør, danselyst og bevegelseskvalitet.

miguel underviser i salsa, reggaeton, salsaton, mambo og jazz. 

Headshot black white Martine .jpg

Martine camilla Brænna

 

Martine er en av våre hovedinstruktører og er utdannet ved Operaens Ballettskole. Hun gikk deretter på Kunsthøgskolen i Oslo hvor hun fikk en bachelor i jazz, og på Broadway Dance Center i new york.

Hun er verdensmester og europamester i disco, europamester i jazz, og norgesmester i disco, freestyle, slow, show, jazz og moderne.

Martine har de siste årene jobbet med mye forskjellig både som koreograf og danser, blant annet som showgirl på Moulin Rouge i Paris, musikalen Cabaret på Oslo Nye Teater, forskjellige musikkvideoer, kompaniet Show de Vida, MGP, Stjernekamp, de neste og musikalen Grease i Trondheim.

Hun har også undervist på flere skoler, blant annet kunsthøgskolen i OsloBårdar, Edvard munch, art og studio 1. 

Martine har en særegen stil når hun underviser, med mye fokus på danseglede, teknikk og bevegelseskvalitet.

 

martine underviser i ladystyling, commercial beats, bachata, jazz, ballett, freestyle, og heels. 

sandra nettside_edited.jpg

 

Sandra brekke ugelstad

Sandra har et brennende engasjement for den Brasilianske karnevalsambaen og har mange års erfaring som både danser og instruktør.

Sandra er også grunnleggeren og Direktør av scenekunstkompaniet, Show de vida og har i mange år vært med på å skape arbeidsplasser for en rekke scenekunstnere. Sandra tok sin utdannelse ved Bårdar Akademiet i Oslo. Hun har studert ved Brasils beste sambaskoler og deltok selv i det verdenskjente karnevalet i Rio de Janeiro som danser for Beija Flor i 2009. I mange år reiste hun rundt både inn- og utland med det største sambakompaniet i Skandinavia som het Samba Ladies som hun selv var med å starte.

Hun har tidligere danset i en rekke TV produksjoner samt i forestillingen Sambadrome som ble spilt på Operaen. Sandra jobber i all hovedsak med å lede kompaniet Show de vida og produsere unik og nytenkende scenekunst på et internasjonalt nivå.

 

Sandra underviser i samba.